Polska Jazda

  •  

     

     

     

                                                            Będziesz

                                                            dobrym kierowcą.

     

                                                                                   

  •  

     

     

     

                                                            Będziesz

                                                            świetnie jeździć.

     

                                                                                   

« »

Opinie naszych kursantów

  

 

  Maciek

Wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale po kursie z Panem Radkiem Biegańskiem za kierownicą czułem się na tyle pewnie, że podjąłem się pracy taksówkarza. Polecam!


   2017-12-11      16:44:33
   Łukasz

Bardzo miło wspominam naukę jazdy z Panem Radkiem. Świetna atmosfera, konkretna jazda, kill-krzyżówki pokazane. Wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem ;D POLECAM!!


   2017-12-21      23:11:09
  

MonikaPodczas jazdy rewelacyjna bezstresowa atmosfera, a wszystko dzięki wspaniałemu instruktorowi. Pan Radek jest uśmiechniętym, bardzo cieprliwym i wyrozumiałym człowiekiem. Dziękuje za przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy codziennej.


   2017-12-22       18:36:54
   Artur

Polecam gorąco... miła atmosfera, ekstra nauczanie i pełen profesjonalizm. Prawko zdane aż miło:)))


   2017-12-07     13:42:08 
 

Michał

Atmosfera na jazdach luźna,zero stresów! Prawko zdane za pierwszym razem ,mała firma wielcy ludzie . Polecam !


    2018-02-17    12:02:23
 

Katarzyna

Polecam!!!Jazda bez stresu, miła ,luźna atmosfera, ale stawiająca na nauczeniu bezpiecznej jazdy.Wiele skrzyżowań przejechanych i omówionych. Instruktor Pan Radosław jest spokojną i cierpliwą osobą, jazda z nim to to sama przyjemnsc.


  2018-02-21    19:23:02  
  

Dorota

Polecam wszystkim! Szkoła na najwyższym poziomie - profesjonalne i ciekawie przeprowadzone wykłady, a nauka jazdy z Panem Andrzejem Guzikiem daje pewność zdania egzaminu w WORD za pierwszym razem. Ja mam już to za sobą. Polecam wszystkim Polską Jazdę  


  2018-03-09    12:30:11  
  

Jasiek

Dzięki Panu Andrzejowi zostałem przygotowany do egzaminu na najwyższym poziomie i zdałem za PIERWSZYM podejściem. Najlepsza szkoła nauki jazdy! POLECAM!


  2018-03-10     19:17:19  
 

Paulina

Bardzo polecam Pana Andrzeja Guzika, przesympatyczny, profesjonalny, umiejętnie przekazuje wiedze w miły i przystępny sposób. Nauka jazdy była czystą przyjemnością, dzięki czemu zdało się za pierwszym razem!


  2018-03-19     14:29:21  
 

Vitalii

Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy 'Polska Jazda'. Szkoła ma wysoki poziom nauczania, jednak kurs przebiega w bardzo miłej atmosferze, co pozytywnie wpływa na efekty w nauce. Godziny jazd są bardzo elastyczne, nigdy nie miałaem problemu z wyborem terminu. Doskonałe podejście do kursanta, zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Interesujący sposób przekazana teorii na wykładach przez pana Andrzeja. Instruktorzy bardzo cierpliwi i pomocni. Pan Radek najlepszy instruktor, cierpliwy a przede wszystkich potrafi wszystko krok po kroku dokładnie wytłumaczyć oraz podać niezbędną i ważliwą informację dotyczącą egzaminu państwowego, który był zdany Z PIERWSZEGO RAZU (TEORIA I PRAKTYKA w jednym dniu). Jestem bardzo zadowowlony ze swojego wyboru szkoły jazdy.


  2018-04-27  15:36:48
  

Weronika 

Polecam bardzo serdecznie Pana Andrzeja Guzika- profesjonalne podejście, wiele rad praktycznych i przemiła atmosfera. Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem! :) POLECAM POLSKĄ JAZDĘ!


 

2018-04-30     15:52:11  
  Małgorzata 

Chcę wszystkim polecić szkołę POLSKA JAZDA we Wrocławiu. Wiedza przekazana w profesjonalny i rzetelny sposób. Duża dostępność i elastyczność godzin jazdy jest ogromnym plusem dla osób pracujących jak również uczących się, umożliwia to szybki i bezproblemowy przebieg kursu. Jazda z uwzględnieniem tras egzaminacyjnych w miłej i bezstresowej atmosferze ndywidualne podejście do kursanta daje poczucie pewności na drodze i sprawia wiele frajdy. Egzamin teoretyczny zdany na maksymalną ilość punktów przy pierwszym podejściu. A egzamin praktyczny nie był wyzwaniem. Serdecznie polecam


  2018-05-23   10:25:46  
 

Jakub

Zdane za pierwszym ;) bardzo dobrze uczą z humorem polecam!


  2018-05-23    15:40:40  
 

Olena

Witam! Chciałabym polecić szkołę POLSKA JAZDA we Wrocławiu. Wspaniali instruktorzy przygotowują ludzi bezstresowo. Pan Radosław profesjonalnie cierpliwie tłumaczył i ćwiczył manewry. Doskonale przygotował mnie do egzaminu, jestem bardzo zadowolona który zdałam bezbłędnie za pierwszym razem! Świetna atmosfera oraz profesjonalne podejście do sprawy, jak najbardziej polecam wszystkim!!!


 
  2018-05-29    21:25:49    
  

Nela

Rewelacyjna szkoła jazdy, genialna atmosfera, brawurowo dobrani instruktorzy! dzięki którym egzamin pójdzie Wam rewelacyjnie Z ogromną satysfakcją i przyjenmością polecam POLSKĄ JAZDĘ ❤️


  2018-06-06   18:36:18  
 

Zofia

Polecam w 100%, w szczególności instruktora p. Andrzeja Guzika, który oprócz szerokiej wiedzy teoretycznej posiada pasję do swojego zawodu, co sprawia że jeżdżenie z nim i słuchanie jego wykładów to prawdziwa przyjemność ???? dzięki niemu zdałam dziś bezstresowo egzamin i za tydzień odbieram prawo jazdy!


  2018-06-14   14:08:47  
 

Mateusz

Zdecydowanie polecam szkołę. Zdanie egzaminu nie sprawiło mi problemu, byłem do niego przygotowany i mimo oczywistego stresu nie popełniłem głupich błędów dzięki wcześniejszemu powtarzaniu wszystkich umiejętności. Instruktor(Pan Radek) zwracał uwagę na moją jazdę i pomagał mi zauważyć szczegóły, których sam jako początkujący nie mogłem dostrzec, skupiał się na tych elementach jazdy, które wychodziły mi gorzej(chociaż całość była wytłumaczona dość dobrze, dlatego z reguły były to poprawki kosmetyczne), zamiast po prostu wałkować program, co wbrew pozorom nie zawsze jest tak oczywiste jak się może wydawać. Wykłady poprowadzone w profesjonalny sposób, znaczna większość materiału cały czas siedzi w głowie. To co moim zdaniem bardzo ważne uczą przede wszystkim świadomej jazdy jako kierowca, a nie tylko i wyłącznie pod zdanie egzaminu.


  2018-06-18    22:25:36  
  

Marika

Bardzo polecam Instruktora Pana Andrzeja Guzika. opanowany , bezstresowy, wszystko jasno tłumaczy i bardzo miła atmosfera. Bardzo dobrze prowadzi lekcje  teoretyczne . Polecam !!! Tylko pana Andrzeja Guzika.  


   2018-07-04  22:37:03  
 

Emilia

Polecam Pana Andrzeja Guzika, który profesjonalnie i zrozumiale przeprowadza wykłady oraz jest najsympatyczniejszą osobą jaką znam, dzięki czemu jazda z nim przebiega w bardzo przyjemnej i bezstresowej atmosferze. Naprawdę widać pełen profesjonalizm w tym co robi.


  2018-07-16   12:42:51  
  

Kamila

Polecam jazdę z panem Radkiem, który swietnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Jego metody nauki są po prostu skuteczne. Dzisiaj praktyczny zdalam za pierwszym razem :) dziękuję


  2018-07-20   17:52:36    
 

Magdalena

Serdecznie polecam szkołę Polska Jazda i mojego świetnego instruktora - Pana Andrzeja Guzika. Ogromne doświadczenie, mnóstwo cierpliwości do kursantów, fajna atmosfera podczas jazd i ciekawe wykłady z praktycznymi materiałami szkoleniowymi przygotowanymi przez Pana Andrzeja. Cena niższa niż w innych szkołach, a poziom nauczania wysoki. Egzamin praktyczny zdany bez problemu za pierwszym razem! Polecam w 100%!


  2018-07-31  12:58:35  
  

Urszula

Szkoła godna polecenia. Pan Andrzej Guzik w bardzo przystępny sposób przekazuje teorię a Pan Radek cierpliwie i ze spokojem uczy jak świadomie poruszać się na drodze.  Teorię zdałam za pierwszym razem a praktykę za drugim, jednak to stres a nie umiejętność jazdy zdecydowała, że musiałam podejść do egzaminu drugi raz. POLECAM


  2018-08-20     12:30:45  
 

Weronika

Polecam Polską Jazdę! Świetni instruktorzy i częstotliwość jazd co pomogło w szybkim załatwieniu prawa jazdy. Miła atmosfera towarzyszyła efektownej nauce, na wykładach z teorii jak i podczas jazdy????


  2018-08-24     19:19:19  
  

Lilianna

Zdecydowanie polecam OSK Polska Jazda. Kurs robiłam w Akademii Dobrej Jazdy, ale po zdaniu egzaminu wewnętrznego wybrałam tę szkolę na jazdy doszkalające. Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktora Pana Radosława Biegańskiego w końcu moja jazda przestała być chaotyczna, a elementy, które wymagały podszlifowania bardzo szybko zostały dopracowane. Największym zaskoczeniem był dla mnie sposób wykonania łuku przedstawiony przez instruktora w tej szkole. Element ten mimo wyjeżdżenia dodatkowych godzin w poprzedniej szkole nie wychodził mi za każdym razem. Dzięki metodzie jaką uczą w tej szkole, łuku po prostu nie da się zepsuć. Nauka odbywała się w miłej i bezstresowej atmosferze. Podczas jazd wszystkie sytuacje na drodze i manewry były rzetelnie na bieżąco tłumaczone i nie zdarzały się sytuacje, kiedy instruktor przez większość czasu wisiał na telefonie wysyłając smsy, co w ADJ było normą. To co dla mnie było szczególnie istotne, w tej szkole dbają o pozytywne mentalne nastawienie kursanta do egzaminu, co przy jednoczesnym poczuciu, że jestem dobrze przygotowana pozwoliło mi zapanować nad stresem podczas egzaminu praktycznego i zdać za pierwszym podejściem. Uważam, że zaangażowanie, indywidualne podejście i ogromna cierpliwość instruktora zasługuje na najwyższe uznanie. To, że instruktorowi, zależy na tym, aby kursant zdał egzamin, ale również aby radził sobie na drodze już jako świadomy kierowca było widać na każdym kroku.


  2018-08-29     20:25:49  
 

Tadeusz

Właśnie jestem po egzaminie - oczywiście zdanym za pierwszym razem! :D Bardzo gorąco polecam tę szkołę jazdy! Pracują tam na prawdę świetni ludzie i profesjonaliści. Ja akurat miałem wykłady i praktykę z tym samym instruktorem - Andrzejem Guzikiem. W 100 % mogę polecić każdemu. Wykłady Pan Andrzej prowadzi bardzo rozbudowane, podając mnóstwo przykładów w formie filmów nakręconych z drogi. Więdzę przekazuje bardzo konkretnie i w pełni zrozumiale. Podczas zajęć praktycznych dostosowuje kolejne lekcje do postępów jakie robi kursant. Bardzo indywidualne podejście, pełne dobrego humoru i wspaniałej atmosfery! Każdemu będę polecał tą szkołę jazdy! Pozdrawiam! 


  2018-08-31   20:19:52     
  

Ewelina

Polecam szczerze. Mila i profesjonalna obsługa. Jezdzilam z Panem Radkiem, super instruktor. Egzamin zdany, teraz tylko czekam na odbior prawa jazdy.


  2018-10-08   14:45:19  
  

Vitalii

Gorąco polecam tą szkolę. Jestem zadowolony ze wspólpracy z kierownictwem. Wykładowca logicznie i strukturalnie przekazuje wiedze dla kursantów. Najmocniej polecam Pana Jacka Rosteckiego, świetny i profesjonalny instruktor. Ponadto jest on z zawodu pedagogiem, dlatego łatwo i przyjemnie z nim się jeżdzi. Zawsze pochwali, a gdzie trzeba to i ochrzani, ale zawsze z poszczególnym tlumaczeniem skomplikowanej sytuacji. Zdałem wszystkie egzaminy z pierwszego razu, i to dzięki Panu Jacku!


  2018-10-17   20:22:56  
  

Tomasz

zdałem za pierwszym razem :) pan Guzik wymagający,ale dobrze pewnie dlatego zdalem powodzenia przyszłym kierowcom:)


  2018-10-21   00:46:04  
 

Kamila

Jestem zadowolona z podejścia do kursanta, wszystko świetnie tłumaczą jestem bardzo zadowolona, że nauczyli mnie dobrze prowadzić


  2018-11-21   21:35:25  
  

Patrycja

Wspaniała szkoła jazdy! Nienaganną podejście do kursanta, wszystko dobrze wytłumaczone, jazda to sama przyjemność. Nauka bezstresowa, aczkolwiek dużo ucząca i wymagająca. Wspaniali intruktorzy, którzy potrafią się pośmiać, porozmawiać, doradzić, ale gdy trzeba również postawić do pionu. Bardzo miło wspominam kurs w tej szkole i śmiało mogę polecić ją każdemu!!!


  2018-12-10   22:31:52  
  

Natalia

Pan Andrzej Guzik- instruktor, który stawia przede wszystkim na bezpieczeństwo. Jest szczery, posiada dużą wiedzę z zakresu jazdy samochodem, którą dzieli się z podopiecznymi. Pan Andrzej jest profesjonalny,kompetentny i nie posługuje się kiepskim i wulgarnym żarcikiem, na który leci większość intelektualnych nastolatków. Uważam, że jest wybitny. Życzę aby każdy z Państwa miał okazję posłuchać cennych rad z ust tego człowieka, nie rad głupca śmierdzącego papierochem i łapiącego za kolanko. 


  2018-12-11   23:13:40  
 

Szymon

Gorąco polecam. Godziny wyjeżdżone w tempie wybranym przeze mnie. Możliwość szkolenia na jednym z 4 samochodów, Jarisce albo Kiji. Rewelacyjni instruktorzy, profesjonalnie podchodzący do ucznia. Wykłady dobrze i w prosty sposób przygotowujące do jazdy, autorstwa Andrzeja Guzika, jednego z czterech instruktorów, z którym jeździłem. Pomógł mi się przygotować do egzaminu w każdym jego aspekcie przez co pewniej podchodziłem do egzaminu. Gdybym miał możliwość ponownego wyboru szkoły, nie zmienił bym zdania.


    2018-12-21      14:37:49
  

Michał

Godziny wyjeżdżone z Panem Radkiem to łączenie przyjemnego z pożytecznym. Instruktor posiada solidną wiedzę merytoryczną którą przekazuje w bardzo przyjazny sposób. Dawno nie poznałem tak równego człowieka :) Egzamin zdałem za pierwszym podejściem i zawdzięczam to właśnie Panu Radkowi.  Szczerze polecam tą szkółkę każdemu kto jest zainteresowany sprawnym przyswojeniem zasad ruchu drogowego. Panie Radosławie jeszcze raz, dziękuję serdecznie za miło spędzony czas :)


   2019-01-03   15:01:21  
  

Miłosz

Polecam robienie kursy na prawo jazdy w Polskiej Jezdzie. Ja z Panem Radoslawem to sama przyjemność, dużo śmiechu, wszystko na luzie. Doskonale pokazane techniki parkowania jak i wszystkie manewry które wykonuje się na placu manewrowym. Podczas jazdy po mieście zostały mi pokazane wszystkie miejsca, w których najczęściej osoby podchodzące do egzaminu oblewają. Praktyka i teoria zdane za pierwszym razem, po zakończeniu praktyki dostałem informację od egzaminatora że musiałem mieć dobrego instruktora bo moja jazda byla wzorowa, Pozbawiona wszelkich bledow. Serdecznie polecam!!!


  2019-02-07   19:25:23  
  

Jola

Egzamin zdany za pierwszym razem!! Dzięki Panu Andrzejowi Guzikowi.To instruktor którego gorąco polecam,jest wymagający, ale i cierpliwy.Ma wiele cennych rad, sam przygotowuje wykłady a to co robi jest jego pasją.Zapisałam się do Polskiej Jazdy po przeczytaniu opinii na stronie i nie żałuję a dzisiaj wklejam swoją :) Naprawdę jeszcze raz gorąco polecam!


  2019-02-26  16:28:44  
  

Rafał

Z czystym sumieniem polecam tą szkołę. Wykłady z panem Andrzejem na pełnym luzie ale przekazana wiedza zaowocowała zadanym egzaminem teoretycznym za 1szym razem na 100proc. Jazdy z panem Radkiem w odpowiadającym mi klimacie tzn na luzie ale w pełni realizujące to czego trzeba się nauczyć. Na egzaminie praktycznym egzaminator nie mógł mnie niczym zaskoczyć, wszystko było wcześniej oklepane na jazdach z p. Radkiem. Jeszcze raz polecam szkołę POLSKA JAZDA. A wykładowcy p. Andrzejowi i instruktorowi p. Radkowi wielkie podziękowania za zajebiste przygotowanie 


  2019-03-10    09:51:26  
  

Bartosz

Polecam serdecznie. Pan Radosław-genialny instruktor, uczy z humorem i konkretnie. Miła atmosfera podczas wykładow i jazd.


  2019-03-27   15:25:16  
  

Daniel

Zachęcam to wykupienia kursu w Polskiej Jeździe. Instruktorzy wyrozumiali, potrafiący dokładnie opisać popełnione błędy. Pani z biura bardzo miła. Osobiście robiłem kurs kategorii B. Wszystkie egzaminy zdałem za pierwszym razem.


  2019-03-29    19:45:34  
  

Norbert

Bardzo polecam kurs na prawo jazdy OSK Polska Jazda ze względu na profesjonalne przygotowanie teoretyczne i praktyczne. Godziny wyjeżdżone z instruktorem panem Andrzejem to przyjemność, przekazał mi niezbędną wiedzę aby bez problemu zdać egzamin państwowy.


  2019-04-01   21:24:15  
  

Artur

Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Polska Jazda. Zajęcia teoretyczne prowadzone prowadzone były bardzo profesjonalnie przez p. Andrzeja Guzika, mnóstwo filmików nakręconych podczas jazdy z innymi kursantami (p. Andrzej jest również instruktorem) przedstawiających typowe błędy kierowców; dla mnie przy aktywnym słuchaniu i zadawaniu pytań wykłady te były wystarczające do przerobienia 2000 pytań z części teoretycznej. Pani Magda w biurze bardzo miła, zawsze chętna do pomocy. Daje również płytki z aktualnymi pytaniami do części teoretycznej egzaminu (bardzo przydatna!) Jeśli chodzi o część praktyczną kursu to jest ona prowadzona Kią Rio (taka jak na egzaminie w WORD) lub Toyotą Yaris (jest ona podstawiana na pierwszy egzamin w WORD, za kolejnym razem za opłatą). Miałem jazdy z p. Radosławem Biegańskim, człowiekiem z niesamowitą pasją do prowadzenia zawodu. 30 godzin z nim zupełnie wystarcza do zdania egzaminu w WORD za pierwszym razem (zdałem zarówno teorię, jak i praktykę za pierwszym razem). Podczas jazd zostały mi przedstawione wszystkie trudne miejsca na egzaminie praktycznym. Ponadto p. Biegański pokazuje wszystkie manewry w sposób prosty i zrozumiały. Na plus również atmosfera podczas jazd, z jednej strony  zawsze można się pośmiać, z drugiej instruktor potrafi zmotywować i konstruktywnie skrytykować, gdy robi się za dużo błędów. JEŚLI MIAŁBYM WYBRAĆ SZKOŁĘ JAZDY JESZCZE RAZ, WYBRAŁBYM POLSKĄ JAZDĘ.


  2019-06-01    16:32:03  
 

Wiktor

Polecam, bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktor Andrzej Guzik zna się na rzeczy. Super nauczyciel!


  2019-06-19      21:16:45  
  

Małgorzata

Polecam wszystkim! Miałam połowę jazd z panem Radkiem, następna połowę z panem Henrykiem. 30 godzin zdecydowanie wystarczyło, żeby zdać za 1 razem oraz opanować stres na egzaminie.


  2019-07-22      12:38:23  
  

Maciej

Polecam tą szkołę nauki jazdy z czystym sercem. Pan Radosław profesjonalnie podchodzi do nauczania jazdy, na jazdach z nim panuje miła atmosfera, po nauce egzamin państwowy zdany za pierwszym razem dzięki jego wskazówkom.


  2019-07-24    14:12:45  
 

Małgorzata

Z calego serca polecam OSK Polska Jazda. zapisując się na kurs zależało mi przede wszystkim na tym, żeby jak najszybciej mieć cały proces za sobą. Teoria z Panem Andrzejem odhaczona w tydzień, ciekawie prowadzona  jazdy miałam z Panem Radkiem, dwa razy w tygodniu ok. tygodnia po zakończeniu teorii (duży plus za to). Pan Radek wymagający, ale dzięki temu doskonale przygotował mnie do egzaminu i teraz nie boję się jeździć po ulicach  No i przede wszystkim od rozpoczęcia nauki do zdania egzaminu minęły tylko 3 miesiące, po drodze ze świętami i nowym rokiem :)))


  2019-08-05     13:36:54  
  

Anna

Fantastyczni instruktorzy, którzy dużo wymagają i nieustannie zwracają uwagę na to, że na drodze trzeba myśleć. To dzięki nim nie boję się teraz wsiąść za kierownice. Uczą opanowania w każdych warunkach i jeśli zajdzie taka potrzeba to wielokrotnie pokazują jak wykonać manewr, aby dojść do perfekcji. Panie Radosławie dziękuję za konstruktywną krytykę, cierpliwość i nieoceniony humor :) POLECAM Z CAŁEGO SERCA I Z CZYSTYM SUMIENIEM.


  2019-08-20  11:31:40  
  

Olha

Bardzo polecam szkole jazdy Poska Jazda. Super nauka od Pana Andrzeja i przez to egzamin teoretyczny z pierwszego razu zaliczony. Jazda była z Panem Tomaszem, jest wymagający, ale dla tego bardzo dobrze czułam się na drodze. Zawsze pomagał i nie dawał zapomnieć kurz teoretyczny , bardzo polecam jazdy z Panem Tomaszem. Egzamin zdałam z drugiego razu i to tylko dla tego, ze nie mogłam się sprawić ze stresem pierwszego razu i zapomniałam włączyć światła ) Pani Magdalena z biura jest tez extra pomocną i miła , która była ze mna w czas egzaminu i bardzo pomogła się sprawić ze stresem. Bardzo dziekuje wszystkim i ciesze się że byłam częścią takiego miłego zespołu  


  2019-09-01 14:42:19  
  

Karina

Bez wątpienia polecam szkołę Polska Jazda przy ul. Wapiennej. Pan Andrzej Guzik jest najlepszym instruktorem jak z teorii tak również z praktyki. Jest mega wymagający dzięki czemu egzamin jak teoretyczny tak i praktyczny są zdane za pierwszym razem. Pan Andrzej podczas jazdy sprawdza również wiedzę teoretyczną, zadaje pytania odnośnie znaków drogowych, pierwszeństwa itp. Uczy aż do skutku. Polecam jazdę z Panem Andrzejem. Stara się jak najlepiej dla kursanta, jak również dla jego bezpieczeństwa.
Osobne podziękowania dla Pani Magdy z biura, jest przesympatyczna i pomocna w każdej kwestii. Jeszcze raz się upewniłam, że zrobiłam dobry wybór.  


  2019-09-21 14:07:53  
 

Aleksander

Prowadzacy wykłady oraz instruktujący mnie Pan Andrzej Guzik perfekcyjnie przgotował mnie do egzaminu państwowego, który zdałem za pierwszym razem. Świetna integracja podczas wykładów miały pozytywny wpłw na przyswojenie podstaw zasady ruchu drogowego. Zajęcia były prowadzone w sposób ciekawy i angażujący słuchacza. Podczas nauki jazdy panowała miła atmosfera. Kontakt z samą szkołą bardzo dobry, często smsa czy maila z odpowiedzia na moje pytanie otrzymywałem praktycznie od razu. Z czystym sumieniem moge polecić szkołe której zawdzieczam zdania  prawa jazdy za pierwszym razem.


  2019-09-27  10:08:32   
  

Aldona

Polecam szkołę gorąco! Ciekawe i mądre wykłady z teorii, dużo uwag praktycznych, filmików instruujących jak wykonywać popranie manewry, ale też pokazujących błędy, których należy unikać. Bardzo są pomocne. Dodatkowo wszystko podane w formie mobilizującej już w trakcie nauki teorii do myślenia, o tym co będzie później na drodze. Pełen profesjonalizm, ogromne pokłady cierpliwości i wytrwałości w nauce praktycznej. Jeździłam z p. Andrzejem i p. Henrykiem, obaj godni polecenia. Nauka jazdy w miłej i spokojnej atmosferze, także z dużą dozą żartu. Cierpliwość i zdolności do mobilizacji ogromna! Świetne przygotowanie do egzaminu, ale przede wszystkim do bezpiecznej i sprawnej jazdy już po egzaminie. Nie było też problemu z umawianiem jazd, ich częstotliwościowa i godzinami, włącznie z tym, że jazdy mogłam zaczynać o 6 rano, bo tak mi pasowało. Rewelacyjny też kontakt z p. Magdą z biura. Gorąco polecam! Swoim znajomym też poleciłam, i są zadowoleni. WARTO!


  2019-10-03   13:53:15  
  

Michał

Super szkoła jazdy. Pan Radosław nauczy każdego. Profesjonalizm i świetne podejście do kursanta.


  2019-10-21    00:29:35  
  

Grzegorz

Bardzo miła atmosfera dzięki czemu mozna wszystkiego spokojnie się nauczyć i zdać egzamin,wielkie dzięki dla instruktora który potrafił wytrzymać i naprawić moje błędy,dzięki temu egzamin został zdany za pierwszym razem bez większego wysiłku.


  2019-11-18   11:26:39  
  

Wiktoria

Świetna atmosfera, wykłady jak i jazdy z Panem Andrzejem Guzikiem na bardzi wysokim poziomie a jednocześnie wiedzą przekazywana w bardzo zrozumiały sposób. Bardzo polecam OSK Polska Jazda będzie to napewno dobry wybór


  2019-11-22  14:06:14   
  

Paweł

Szkoła zasługuje na polecenie, ze względu na wiedzę, doświadczenie i profesjonalizm instruktorów.
 Jestem szczególnie wdzięczny p. Andrzejowi Guzikowi, dzięki któremu zdałem egzamin praktyczny bezbłędnie, za pierwszym podejściem. P. Andrzej prowadzi wykłady teoretyczne oraz pełni funkcję instruktora.
 Zajęcia teoretyczne angażują uczestników i są prowadzone w ciekawy sposób, co ułatwia przyswajanie wiedzy. Warto dodać, że również podczas jazd miałem okazję rozszerzyć wiadomości z zakresu ruchu drogowego.
 Nigdy wcześniej nie prowadziłem samochodu, ale z czasem udało mi się oswoić z motoryzacją. P. Andrzej dbał o systematyczne postępy, chętnie wyjaśniał trudne kwestie i rzetelnie instruował mnie podczas jazd.
 Co tu dużo mówić? Warto zapisać się na kurs do Polskiej Jazdy.


  2019-11-26  07:04:05  
  

 Artur

Najpierw uczyłem się podstaw z jednym instruktorem. Byłem bardzo zadowolony. Całkowity profesjonalizm, bardzo przyjemna atmosfera. Pan Andrzej dbał o pogłębianie mojej wiedzy teoretycznej w trakcie praktyki, co pozwalało mi się w pełni zaangażować. Po umówieniu terminu egzaminu państwowego rozpocząłem szlifowanie z drugim instruktorem i w innym aucie, aby zwiększyć ilość doświadczeń. Pan Radek pomógł mi doszlifować parkowanie oraz zapoznać się lepiej z zaawansowanymi manewrami jak wyprzedzanie. Bez tego treningu dodatkowego nie zdałbym na bank. Zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie elastyczność w umawianiu się na spotkania. Miałem obawę, że po wyjeżdżeniu podstawowych godzin będę miał przerwę w jazdach przed egzaminem, ale tutaj instruktorzy wykazali się 100% zaangażowaniem i pomocą. Jeździłem w Sylwestra i zaraz po! Ku swojemu zaskoczeniu zaliczyłem egzamin za pierwszym razem, bez większych stresów. Serdecznie polecam osobom, którym zależy na wysokiej efektywności szkolenia.


    2020-01-03  14:56:19 
  

Ela

Super szkoła jazdy.Polecam Pana Radka i Jacka super instruktorzy.Zdałam za drugim razem.


  2020-01-13    20:12:15   
      
 

Adrian

Bardzo wszystkim polecam tę szkołę jazdy. Instruktorzy bardzo starają się aby kursant jak najlepiej jeździł samochodem i czuł się pewnie za kierownicą. Szybko trwają jazdy srednio 1,5 miesiąca, średnio 3 razy w tygodniu po 2 godziny, Instruktorzy DOSTOSOWYWUJĄ się do kursanta co do jazd co jest bardzo dużym plusem i dzięki temu kursant nie musi się stresować że nie będzie mógł. Jazdę można odwołać wcześniej bez żadnych komplikacji i żadnych sporów. Pracownicy szkoły to bardzo mili, uśmiechnięci oraz wyrozumiali pracownicy. Naprawdę wszystkim polecam. Szczególnie osobom takim którzy nigdy nie mieli styczności z samochodem. Każdy z instruktorów jest cierpliwy i wszystkiego potrafi nauczyć. Ja nigdy nie miałem styczności z samochodem a dzięki tej szkole jazdy czuję się pewnie za kierownicą. Obsługi samochodu uczą i służą dobrą radą oraz podpowiedziami co do samochodów. Jestem zadowolony że wybrałem tę szkołę przypadkowo ponieważ był to najlepszy z możliwych wyborów. POLECAM


2020-02-03         21:15:25
 

Sandra

Oczywiście daje 5 gwiazdek za wiedzę, kompetencje i umiejętności instruktorów. Wykłady teoretyczne jak najbardziej na 5+. W ciągu 30 godzin wykładowca zwrócił uwagę na istotne informacje, które każdemu ułatwią poruszanie się po drodze jako kierowca i nie tylko. Informacje teoretyczne zostały poparte filmikami, które nie są pobrane z Internetu a stworzone osobiscie przez instruktorów. Zatem wiedza idzie w parze z pasją. W trakcie jazd nie uczy się wyłącznie prowadzenia auta i czynności wymaganych na egzaminie, ale również reakcji na sytuacje występujące na drodze. Dzięki kursowi w tej szkole egzamin w Wordzie zdany za pierwszym razem. Serdecznie polecam osobą, które chcą zostać kierowcami ????


 2020-03-12     10:21:45
 

Natalia

Polska Jazda to 'niezła jazda' :) W zupełności polecam. Super atmosfera, dobre i trafne wskazówki od Instruktora Radka :)


2020-03-18       12:58:21  
  

Maja

Bardzo wszystkim polecam tą szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne zostały przeprowadzone przez pana Andrzeja bardzo profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze i świetnie przygotowały mnie do egzaminu państwowego. 30 godzin jazd zakończyłam z panem Radkiem bardzo szybko, również ze względu na atmosferę. Pan Radek przedstawił mi wszystkie trudne miejsca gdzie mogłabym się pojawić na egzaminie i zwracał uwagę jaki błąd mogłabym w danym miejscu popełnić, dzięki czemu jadąc dzisiaj na egzaminie po tej samej trasie wiedziałam czego powinnam unikać i jak się zachować. Oprócz tego miałam okazję pojeździć również z panem Henrykiem, który spędził ze mną ostatnie godziny przed egzaminem. Dzięki tej szkole jazdy zdałam teorie jak i praktykę za pierwszym razem! Warto!!!


2020-07-23        21:23:15  
  

Jakub

Bardzo dobra szkoła jazdy polecam każdemu. Teoria prowadzona przez P. Andrzeja bardzo profesjonalnie (teoria zaliczona na 74pkt). Jazdy miałem z trzema różnymi instruktorami (którzy nieustannie zwracają uwagę na to, że na drodze trzeba myśleć). P. Radek bardzo fajny człowiek jazdy w świetnej atmosferze, pokazuje jak w łatwy sposób zdać egzamin i się nim nie stresować. P. Jacek nie jest osobą niesamowicie rozmowną ale wie jak pokazać manewry i jak zdać egzamin. P. Henryk z tym instruktorem jeździłem tylko 4 h ale jak na 4 h to dowiedziałem się również dużo, 2 h jazd w dzień egzaminu które mnie rozruszały i potem mogłem na spokojnie przystąpić do egzaminu który zdałem za pierwszym razem. Podsumowując, teoria bardzo dobrze prowadzona, jazdy również bardzo dobrze prowadzone. Jeśli ktoś szuka szkoły jazdy gdzie będzie mógł spokojnie się nauczyć jeździć bez stresu to polecam.


2020-07-28      18:56:23  
  

Jan

Polecam wszystkim szkołę Pana Radosława ! Chciałem zdawać egzamin w innym mieście, ale dzięki Panu Radkowi zdecydowałem się zdawać we Wrocławiu. Nauce jazdy z nim towarzyszy bardzo przyjemna atmosfera połączona z przekazywaniem ogromnej wiedzą praktycznej bardzo pomocnej na egzaminie. Dzięki jego wskazówkom udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem choć wcześniej uważałem że to niemożliwe !!! Wszystkim, którzy nie wiedzą gdzie uczyć się jeździć tak żeby nauczyć się dobrze jeździć i ZDAĆ egzamin polecam Polską Jazdę i Pana instruktora Radosława !


2020-07-26     21:42:20  
  

Justyna

Polecam szkołę. Miła atmosfera i super organizacja począwszy od biura a na instruktorze skończywszy. Instruktor Andrzej Guzik prawdziwa skarbnica wiedzy, perfekcyjny, opanowany, spokojny, wyśmienicie przygotowany merytorycznie i praktycznie. Nauka jazdy z nim to prawdziwa przyjemność. Potrafi przekazać swoją wiedzę. To prawdziwy instruktor z powołania , miło wspominam moje jazdy, których bardzo dużo wyjeździłam, ale nie żałuje bo na prawdę było warto! :) Zawsze się zastanawiam skąd Pan Andrzej ma tyle cierpliwości, gdyż czasami zdarzały się sytuacje w których inny instruktor mógłby tą cierpliwość stracić, jednak Pan Andrzej Guzik zawsze ją miał. :) Nawet jak ja wiedziałam lepiej choć nie  miałam racji :)Zwraca uwagę na wszystko, ponieważ chce przygotować każdego do przepisowej ale przede wszystkim bezpiecznej jazdy. Uczy wszystkiego na spokojnie, nie spieszy się jeżeli czegoś nie umiemy i powtarza z nami daną rzecz do momentu aż zrozumiemy. :) Niektóre rzeczy, które z pozoru czasami wydawały się trudne po wytłumaczeniu Pana Andrzeja Guzika okazały się proste. Jeżeli się zastanawiacie, którego instruktora wybrać, nie wahajcie się tylko wybierzcie Pana Andrzeja , miło również wspominam Pana Tomka Nawrockiego oraz pozostałych instruktorów .. Fantastyczna szkoła, przecudnowni ludzie. Niestety już koniec naszej wspólnej przygody, dlatego też dziękuję za owocną współpracę i ogrom pracy włożony ze strony szkoły, egzamin zdany.
Gwarantuje Wam, że nie pożałujecie swojej decyzji! :)


2020-08-08 10:58:53  
  

Ewelina

Polecam zapisanie się do OSK Polska Jazda! Pan Andrzej Guzik - prowadzący wykłady jest bardzo rzetelny, formuła spotkań jest różnorodna, zajęcia są ciekawe i treściwe. Pan Andrzej zwraca dużą uwagę na zachowanie zasad bezpieczeństwa na drodze – zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Pan Andrzej jest bardzo cierpliwy i zaangażowany, atmosfera w samochodzie jest bardzo spokojna, miła i bezstresowa. Jedyne zastrzeżenie mogę mieć do czasu samego kursu, który według mnie trwał za długo - uwzględniając oczywiście ilość wyjeżdżonych przeze mnie godzin. Polecam zawsze nawet w ciemno wpisywać się w grafik na kilka tygodni do przodu – szczególnie przy planowaniu dodatkowych godzin - to pozwoli zachować płynność spotkań (zajęcia można zawsze bez konsekwencji odwołać). Egzaminy państwowe zdałam za pierwszym razem ;). Pozdrawiam całą Polską Jazdę, Pana Andrzeja oraz przemiłą Panią Magdę z biura!


2020-08-14    22:46:51  
  

Marta

Gorąco polecam tą szkołę. Pan Andrzej i Pan Tomek nauczyli mnie wszystkiego od podstaw. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z autem a egzamin praktyczny jak i teorie w Wordzie zdałam za pierwszym razem. Polecam :)


2020-10-18   17:22:22  
  

Katarzyna

Wybrałam szkołę Polska Jazda na podstawie opinii na stronie szkoły i uważam, że to był super wybór! POLECAM SZKOŁĘ! Pani Magda zawsze życzliwa i bardzo cierpliwa pomaga we wszystkich sprawach związanych z przebiegiem kursu. Wykłady prowadzone przez Pana Andrzeja były ciekawe i profesjonalnie przygotowane, Pan Andrzej angażował uczestników w zadania co bardzo pomagało w zrozumieniu i opanowaniu trudniejszych zagadnień. Dzięki Panu Radkowi i Henrykowi nauczyłam się jeździć tak, że egzamin zdałam bardzo spokojnie. Panowie są bardzo wyrozumiali i elastyczni jeżeli chodzi o godziny odbywania kursu. Pan Radek nauczył mnie jeździć pewnie i pomógł pokonać strach przed prowadzeniem  samochodu. Trudniejsze elementy ćwiczył ze tyle ile potrzebowałam, by czuć się pewnie, uczył nie tylko jazdy tak, by zdać egzamin ale także pokazywał problemy i trudności z jakimi spotkam się później na drodze. Pan Henryk z ogromną cierpliwością i zaangażowaniem uczył mnie wszystkich form parkowania tak, że na egzaminie nie miałam z tym problemu oraz szlifował dokładność manewrów. Egzaminy Państwowe zdałam za pierwszym razem. Polecam szkołę oraz instruktorów Pana Radosława i Pana Henryka :)


2020-10-22   15:40:59
  

Błażej

Wybrałem tę szkołę z racji atrakcyjnej ceny kursu oraz porządnej zdawalności w statystykach WORDu. Jestem zadowolony ze swojego wyboru - zarówno teoria i praktyka zdane w pierwszym terminie bezbłędnie :) Zarówno wykłady jak i jazdy prowadził w moim przypadku Pan Andrzej Guzik. Wykłady były prowadzone na poziomie uniwersyteckim - prezentacja była autorska, dobrze przemyślana i nie brakowało okazji do aktywizacji słuchaczy. Wykłady były ciekawe, ale przede wszystkim były skuteczne i rozwiewały wszelkie wątpliwości dotyczące mniej i bardziej podchwytliwych sytuacji i przepisów. Jazdy z Panem Andrzejem były bezstresowe. Mimo, że wcześniej z autem nie miałem nic do czynienia i nie rozumiałem nawet do czego służy sprzęgło, to po 30 obowiązkowych godzinach obowiązkowych egzaminu się nie bałem. Podczas jazd przerobiliśmy wszystkie najdziwniejsze i najbardziej podchytliwe miejsca i sytuacje. Egzamin w wordzie po odbytym kursie był już tylko formalnością. Szczerze polecam zarówno szkołę jak i instruktora :)


2020-11-03   10:43:26  
  

Oliwia

Bardzo polecam te szkole! Szkole wybrałam kierując się opiniami, bardzo się cieszę, ze dokonałam tego wyboru. Pani Magda, osoba niezwykle uprzejma i pomocna, zawsze rzetelnie odpowiada na pytania. Moim instruktorem był Pan Andrzej Guzik- człowiek złoto, zawsze cierpliwy i uprzejmy, gdyby nie jego nauki, wątpię żebym w ogóle ukończyła kurs, ponieważ bardzo długo trwał,ze względu na mój brak czasu, mino często długich przerw między jazdami, Pan Andrzej zawsze cierpliwie znosił moje kierowanie ????prawo  jazdy ostatecznie zdałam i dzięki niemu nie boje się wsiadać  do swojego auta. Jednym słowem bardzooooo polecam te szkole jazdy !!!


2020-11-05 14:41:16  
 

Irena

Polecam tę Szkołę, jeśli się chce zdać za pierwszym razem!!!  i szybko. Teoria prowadzona przez p. Andrzeja Guzik, profesjonalna i w ciekawy sposób przeprowadzona. Jazda z Panem Andrzejem, super, wiedzą i doświadczenie, pełen profesjonalizm. Dziękuję


2020-12-06  16:55:52   
  

Paulina

Serdecznie Polecam Instruktorkę,Panią Ewelinę.Mam przyjemność z nią jeździć i jak dla mnie jest najlepsza:)  Jest bardzo sympatyczną i opanowaną osobą. Ma bardzo dużo cierpliwości i tłumaczy wszystko wiele razy na spokojnie,ma też duży nacisk na popełniane błędy,które dzięki temu znikają. Co do godzin jazd,też się bardzo stara i robi wszystko by jeździć z kursantem jak najczęściej. Jestem mega zachwycona Panią Eweliną i czystym sumieniem serdecznie polecam:)  Cała Reszta Załogi Szkoły jest równie bardzo sympatyczna, z wielkim poczuciem humoru oraz bardzo pomocna:)  Dla mnie szkoła strzał w 10 !


2020-12-18  21:35:25  
  

Julia

Zdecydowanie polecam! Bardzo elastyczne terminy uzgadniane z instruktorem, jeździłam w Sylwestra, w sobotę i w niedzielę; świetne podejście do kursanta, przyjazna atmosfera. Skonczylam kurs w innym mieście i w Polskiej Jeździe wykupiłam 8 dodatkowych godzin z Panem Radosławem, i wreszcie udało mi się poczuć pewniej w aucie, nauczyłam się bardziej płynnie i spokojnie jeździć, przestałam się bać, poprawiłam parkowanie, a nawet jechałam za miastem. Do tego pan Radosław to bardzo pozytywny człowiek. Dziękuję i polecam!


2021-01-03    16:15:25  
  

Ewa

Polecam Pana Radosława jest super instruktorem ma bardzo dobre podejście do kursantów. Wczoraj zdałam egzamin praktyczny dzięki Panu Radziowi jeszcze raz bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu. POLECAM !!!


2021-01-12   10:23:34  
  

Julia

Udało się! Dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem i to bezbłędnie! A to wszystko dzięki Panu Andrzejowi Guzikowi, za jego cierpliwość do mnie oraz za całą naukę. Zajęcia teoretyczne również bardzo pomogły w dostaniu maksymalnej ilości punktów. Dziękuję Panu za profesjonalizm oraz miłą atmosferę. Polecam!


2021-01-21  20:05   
  

Ruslan

Jestem zadowolony z wyboru, ponieważ udało mi się pogodzić pracę z nauką jazdy w tej szkole (kurs zacząłem w pierwszej połowie września, skończyłem zdanym egzaminem praktycznym pod koniec listopada). Wszystkie 30 godzin  wyjezdzilem z p. Andrzejem Guzikiem, godziny dodatkowe z p. Radosławem. Fajnie że ten sam instruktor uczy tę samą osobę, bo da się dzięki temu płynnie rozwijać umiejętności. Najważniejsze, że po kursie udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem, a wg mnie jest to główny kryterium po którym można ocenić jakość nauki w szkole.


2021-01-31   22:37:33  
  

Natalia

Wybrałam szkołę Polska Jazda na podstawie przeczytanych opinii i POLECAM TĘ SZKOŁĘ. Pani Magda w biurze pomaga z całą cierpliwością i życzliwością załatwić wszystkie sprawy formalne bez najmniejszego problemu. W szkole panuje bardzo pozytywna atmosfera. Wykłady są prowadzone bardzo ciekawie (czego się nie spodziewałam ), Pan Andrzej angażuje kursantów co pozwala lepiej przyswoić wiedzę oraz opanować trudniejsze zagadnienia. Instruktorzy Pan Radosław oraz Pan Henryk są bardzo elastyczni w umawianiu godzin kursu, nie ma z tym zupełnie problemów. Pan Radosław nauczył mnie jeździć pewnie oraz pokonać strach przed prowadzeniem samochodu. Trudniejsze elementy ćwiczył ze mną tyle ile potrzebowałam by sprawnie i pewnie je wykonywać, uczył nie tylko jak zdać egzamin ale także pokazywał, jakie trudności spotyka się później na drodze i na co trzeba zwrócić szczególną uwagę. Pan Henryk z całą cierpliwością i zaangażowaniem szlifował ze mną parkowanie pojazdu oraz precyzję jazdy i wykonywane manewry. Wszystkim niezdecydowanym, POLECAM szkołę choć ja nie wierzyłam, że nauczę się jeździć dzisiaj nie mam z tym zupełnie problemu :)


2021-01-31   23:57:25  
  

Viktoriia

Serdecznie polecam szkole jazdy z tego wzgledu ze istnieje tam bardzo dobre i profesjonalne podejscie do kursanta. Instruktorzy sa kulturalni i wyrozumiali oraz Pani Magda bardzo milą i pomocną osobą. Jeszcze raz polecam. Pozdrawiam


2021-02-06   16:54:36  
  

Paulina

Zdecydowanie polecam szkołę oraz instruktora Pana Radosława. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone w sposób jasny, ale nie nudny, prowadzący zachęcał do aktywności. Pani w biurze miła i pomocna :) Jazdy z Panem Radosławem to czysta przyjemność, spokojnie tłumaczy, jest cierpliwy i wprowadza miłą atmosferę :)


2021-03-04   12:25:56
  

Wiktor

Jeśli ktoś szuka szkółki to bardzo polecam. Profesjonalne wykłady w przyjemnej i miłej atmosferze. Jazdy bezstresowe z uśmiechem na twarzy a zarazem bardzo dużo dają do zrozumienia. Wszyscy instruktorzy pomocni i mili a zwłaszcza polecam Panią Ewelinę i Pana Radka. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem także przygotowanie idealne. Wszystkie sprawy papierkowe szybko można załatwić z Panią Magdaleną nawet telefonicznie. Pozdrawiam i polecam każdemu :)


2021-04-26   14:58:52  
  

Jakub

Naprawdę polecam profesjonalna obsługa i przystępne ceny.


2021-05-10    14:36:45  
  

Antoni

Pan Radosław pełna klasa i profeska, uczy nie tylko zdać ale i po prostu jak zostać dobrym kierowcą, bardzo dobra szkoła.


2021-05-13   23:14:45
  

Maria

Teoria 100%
Praktyka za drugim podejściem bezbłędnie. :)
Szczerze polecam szkołę, uczą praktycznej jazdy, a zajęcia teoretyczne są prowadzony w ciekawy i dzięki temu skuteczny sposób.
Bardzo miła atmosfera na jazdach i profesjonalne podejście.


2021-05-27   15:45:56
  

Iza

Bardzo polecam, świetna atmosfera, instruktorzy profesjonalni, indywidualne podejście do kursanta i przede wszystkim skuteczna nauka :) Bardzo polecam!


2021-06-09  10:25:45   
  

Kamila

Z całego serduszka polecam tą szkołę jazdy. Bardzo dobry kontakt, wyrozumiałość i indywidualne podejście w każdym aspekcie nauki. Atmosfera świetna. Jazdy nie były męczące ani monotonne. Teoria zajął mi tydzień, a nie miesiąc co w innych szkołach jest niemożliwe. Cały kurs teoretyczny jak i praktyczny ( razem 60h) zajął mi niespełna 1,5 miesiąca.
Kurs teoretyczny z instruktorem Andrzejem spowodował, że egzamin teorii zdałam za pierwszym z wynikiem 74/74 i znam odpowiedzi na każde pytanie i nawet więcej. A kurs praktyczny miałam z Instruktorem Radkiem który jest przesympatycznym i doświadczonym człowiekiem. ????


2021-06-10   21:20:45  
  

Natalia

Polską Jazdę polecili mi mieszkańcy Wrocławia na Facebooku. Trafiłam do Pana Andrzeja Guzika i nie mogłam trafić lepiej. Zdawałam w Miliczu, jazdy również miałam właśnie w Miliczu ale chciałam oswoić się z większym natężeniem ruchu i dorzuciłam sobie Wrocław. Z kilku godzin z Panem Andrzejem wyciągnęłam więcej niż z całego kursu z Milickiego ośrodka. Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, mimo, że egzaminator mnie zaskoczył niektórymi manewrami to byłam świetnie przygotowana.
Pan Andrzej świetnie i cierpliwie tłumaczy :)
Pozdrawiam, dziękuję i polecam!


2021-07-23  19:35:03  
  

Aleksandra

Z czystym sumieniem i bez cienia wątpliwości mogę polecić Polską Jazdę i z tego, co słyszałam od innych, uznać ją za najlepszą we Wrocławiu.
Zarówno część teoretyczną jak i praktyczną przeprowadził pan Andrzej Guzik - człowiek złoto. Wykazał się ogromną wiedzą, kompetencją oraz doświadczeniem. Wykłady przeprowadzane są w sposób rzetelny i profesjonalny - przygotowują do egzaminów na sto procent! Nie stanowią one jedynie garść suchych faktów i przepisów, ale wypełnione są ciekawymi i praktycznymi materiałami szkoleniowymi, które przygotował pan Andrzej. I to samo tyczy się jazd - pełen profesjonalizm, cenne rady, cudownie miła atmosfera oraz duże pokłady cierpliwości! :) Podczas jazd otrzymywałam na bieżąco rzetelne tłumaczenie dotyczące poszczególnych manewrów czy sytuacji. Co więcej, pan Andrzej skupia się nie tylko na zdaniu egzaminu, ale także uczy, jak poradzić sobie samemu na drodze już z prawem jazdy w kieszeni, dzięki czemu kursant nie boi się wsiąść za kierownicę po ukończeniu kursu.
Nie można zapomnieć również o pani Magdalenie z biura, która jest absolutnie cudowna i zawsze skora do pomocy.
Hasło na stronie szkoły 'Będziesz dobrym kierowcą, będziesz świetnie jeździć' to nie jedynie puste słowa, ale fakty. Polecam i będę polecać Polską Jazdę każdemu, kto będzie chciał wybrać się na kurs - taką szkołę warto a nawet trzeba doceniać i promować! Szkolenie tutaj to była czysta przyjemność.
Jak to napisał ktoś wyżej - mała firma, wielcy ludzie!


2021-08-03     22:22:10  
  

Olimpia

Wykłady prowadzi Pan Andrzej Guzik i z wielką chęcią angażuje wszystkich kursantów do wyciągnięcia z lekcji czegoś więcej, niż scrollowanie pokazuj slajdów. Same wykłady odbywają się w bardzo ciekawy i przyjemny sposób. Pan Andrzej również jest bardzo dobrym i cierpliwym instruktorem, który wiele chce nas nauczyć. Jeśli czegoś nie jesteśmy w stanie zrozumieć dla Pana Andrzeja nie ma najmniejszego problemu wytłumaczyć tego po raz kolejny. Jazda z Panem Andrzejem odbywa się w wielkim spokoju co pozwala na większe skupienie na drodze. Jeśli chodzi o samo biuro, w którym musimy załatwić wszystkie dokumentacje związane z zapisem na kurs muszę przyznać, że jest naprawdę zaskoczona tak przyjazną atmosferą, która tam panuje. Pani Madzia jest bardzo życzliwą osobą i wszystko nam wytłumaczy oraz poinstruuje. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły i bardzo ją polecam.


2021-08-06   14:46:35  
  

Anastasiia

Witam,
Gorąco polecam tą szkołę. Instruktorzy profesjonaliści swojej sprawy, do każdego kursanta personalne podejście i metoda nauczania.
Bardzo dziękuję !
I życzę powodzenia przyszłym kierowcom!


2021-08-16   20:05:16
  

Julia

Bardzo polecam Polską Jazdę!!. Szybko i skutecznie. Pan Radek i Pani Ewelina to wspaniali instruktorzy. Pełna uwaga na osobie. Przygotowali mnie bardzo dobrze do egzaminu.


2021-08-16   16:54:23  
  

Anna

Z całego serca polecam szkołę. Wyszkola wszystkich na 6+. Zdane za 1 razem. Dziękuję za przygotowanie Pani Ewelinie oraz za ostatnie jazdy tuż przed egzaminem Panu Radkowi. Niesamowici ludzie i przesympatyczni. Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz dziękuję ????


2021-08-25 16:36:47  
  

Marlena

Witam. Gorąco polecam tą szkołę jazdy. Pan Andrzej prowadził wykłady z teori bardzo ciekawie i profesjonalnie ,przez co można nauczyć się bardzo dużo w krótkim czasie. Teorie zdalam za pierwszym razem. Na początku bardzo bałam się jeździć autem ale Pan Andrzej mnie bardzo dużo nauczył. Atmosfera na każdej jezdzie była bardzo miła. Nie było stresu ,zawsze można było porozmawiać i się pośmiać ale też dobrze się przygotować do
egzaminu praktycznego i dalszej jazdy już samemu. Pozdrawiam

2021-09-03   21:15:26

 

Dodaj opinię

Imię i nazwisko
Adres e-mail
Twoja opinia